Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001

Over IDG

Een kastenwand op maat. Het ideale kantoorinterieur. Of de keuken waar u al zo lang van droomt. Wat uw interieurwensen ook zijn: IDG maakt ze waar. Al sinds 1996 realiseren wij de meest uiteenlopende interieurs en meubelstukken voor onze klanten. Dat doen we met gedreven vakmensen in onze eigen werkplaats in Gemert.

Van keuken tot badkamer- of tv-meubel

De keuken is steeds vaker het hart van de woning. Wij zorgen dat u hier nóg liever uw tijd doorbrengt. Gaat u voor klassiek, landelijk of juist modern? Van tekentafel tot en met montage is IDG uw partner. Wij luisteren naar uw wensen, adviseren en presenteren een ontwerp waarin al uw wensen samenkomen. Ook bij de realisatie en de montage laten we niets aan het toeval over. Oog voor detail, dat typeert IDG. Dat ziet u ook terug in de andere interieurprojecten die wij realiseren. Of het nu gaat om een inloopkast, badkamermeubel of tv-kastje.

Winkel- en kantoorinrichting

De juiste combinatie van functioneel en stijlvol, daar gaat het om bij een zakelijk interieur. Bij IDG brengen we de wensen van u als opdrachtgever en die van de gebruikers samen in de juiste oplossing. Dat kan hip kantoormeubilair zijn, maar ook een sfeervolle horeca-inrichting of een praktisch winkelinterieur. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Wij kunnen IDG met een gerust hart aanbevelen

Onze ervaringen met IDG zijn louter positief. We waren al bekend met IDG en hebben hen ingeschakeld om allereerst het interieur van onze nieuwe bedrijfshal te ontwerpen. De montage daarvan is volstrekt probleemloos verlopen. Van alle bezoekers die we sinds de inbedrijfname van onze hal hebben mogen ontvangen kregen we alleen maar complimenten voor de uitstraling van ons kantoor en kantine. Ook de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen mag genoemd worden.

Fam. van Osch, Connexion Sleeve Milheeze

Er werd geluisterd naar onze wensen

IDG heeft in 2017 de inrichting van het Digipunt  en een aantal nieuwe kasten (o.a. tijdschriftenkast) in de bibliotheek in Gemert gemaakt. De samenwerking was positief. Ik heb ervaren dat Gert-Jan goed meedenkt. Hij heeft geluisterd naar onze wensen, heeft gebruik gemaakt van goed functionerende voorbeelden en heeft bovenal kwalitatief goed werk geleverd. De uitstraling van het Digipunt is fris, open en toegankelijk. Precies was wij graag wilden. Hier kunnen we weer jaren op een goede manier mee vooruit.  

Marly Driessen, Bibliotheek De Lage Beemden

no-nonsens mentaliteit

IDG heeft bij van de Beeten BV in Veghel op uiterst vakkundige en professionele wijze de kantoorinrichting verzorgt. Nadat zij eerder al bij de nieuwbouw in 2013 betrokken waren hebben zij in 2017 de volledige regie op zich gepakt om onze kantoornieuwbouw stijlvol en praktisch in te richten. Met een no-nonsens mentaliteit, een praktische en dienstverlenende houding heeft IDG ons hierin  grondig en daadkrachtig geholpen.

Ben Bolman, Van de Beeten Veghel