Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001

25 jaar IDG

Zonder het van de daken te schreeuwen heeft IDG Interieurbouw in zijn 25-jarig bestaan een aardige stempel op Gemert-Bakel gedrukt. Iedere inwoner komt weleens in aanraking met het vakwerk van het bedrijf en een groeiend aantal particuliere klanten kijkt er zelfs dagelijks tegenaan. Het zilveren jubileum vormt een mooie aanleiding om de geschiedenis van Interieur Design Gemert te belichten aan de hand van een aantal projecten.

De beste ideeën ontstaan in de kroeg en, zoals in dit geval, op feestjes. “Daar kwamen Joan van der Putten en ik elkaar regelmatig tegen,” vertelt Gert-Jan Vereijken. “We zaten beiden in het houtwerk  en voor we het wisten, pakten we samen klusjes op voor vrienden en bekenden, eerst nog een beetje hobbymatig bij mijn ouders in de schuur. Bij het voetballen sprak ik een aannemer die ons aanspoorde om voor onszelf te beginnen, want hij kon ons genoeg opdrachten bieden. Na circa twee jaar fijn timmerwerk op de bouw hadden we zoveel andere aanvragen liggen dat we besloten om helemaal op eigen benen te gaan staan. De schuur van mijn ouders voldeed inmiddels niet meer en zo betrokken we onze eerste hal aan de Pandelaar, waar we op een gegeven moment ook weer uit groeiden. Meer ruimte vonden we acht jaar geleden in de huidige locatie aan de Dommel, die zich bovendien beter leent om klanten te ontvangen.”

De echte visitekaartjes zijn de uitgevoerde projecten. Vereijken: “Als één van de eerste serieuze opdrachten gingen we aan de slag bij Herenkapper Rein Schuurs. Bij Chalo Shoes mochten we in de loop der jaren zelfs drie keer het interieur vernieuwen, vanwege tweemaal een verhuizing. Verder vind je ons werk onder andere terug bij MK Sport, ’t Winkeltje en hebben we destijds Al Vesuvio, ’t Ridderhof, Café De Zwaan en de kantine van V.V. Gemert een nieuwe look gegeven. Over voetbal gesproken: via een binnenhuisarchitecte konden we het interieur voor de businessclub van NEC in Nijmegen maken.” De meeste opdrachten haalt IDG Interieurbouw uit de wijde regio. “Gelukkig maar, want we houden ons liever met ons vak bezig dan dat we elke dag in de file gaan staan,” lacht Vereijken. “Bij Van de Beeten Grondverzet & Transport in Veghel zijn we al een paar keer terug geweest voor een uitbreiding van de kantoren. Hetzelfde geldt voor Van Gennip Kwekerijen met niet alleen vijf locaties in Zuidoost-Brabant, maar ook een hotel voor arbeidsmigranten, waar wij 57 kamers mochten inrichten.”

Interieur Design Gemert neemt zeker niet alleen zakelijke opdrachten aan. “Tegenwoordig voeren we zelfs zo’n vijftig procent van het werk voor particulieren uit,” aldus Vereijken. “We maken bijvoorbeeld keukens, inloopkasten, badkamermeubels en tafels; altijd op maat. Zelfs complete woonhuizen, eventueel met kantoor, richten we in. Via een 3D-visualisatie kunnen we de klant een heel realistisch beeld geven van hoe het eindresultaat wordt.” Heftige gebeurtenissen waren de ziekte en uiteindelijk het overlijden, in maart 2020, van compagnon Joan van der Putten. Hoewel Gert-Jan Vereijken sindsdien alleen aan het roer staat, blijft hij zich nadrukkelijk op het echte vak richten. “Dat geeft me de meeste voldoening, zeker door de variatie in opdrachten en het hoogwaardige maatwerk dat we leveren.”

Wij kunnen IDG met een gerust hart aanbevelen

Onze ervaringen met IDG zijn louter positief. We waren al bekend met IDG en hebben hen ingeschakeld om allereerst het interieur van onze nieuwe bedrijfshal te ontwerpen. De montage daarvan is volstrekt probleemloos verlopen. Van alle bezoekers die we sinds de inbedrijfname van onze hal hebben mogen ontvangen kregen we alleen maar complimenten voor de uitstraling van ons kantoor en kantine. Ook de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen mag genoemd worden.

Fam. van Osch, Connexion Sleeve Milheeze

Er werd geluisterd naar onze wensen

IDG heeft in 2017 de inrichting van het Digipunt  en een aantal nieuwe kasten (o.a. tijdschriftenkast) in de bibliotheek in Gemert gemaakt. De samenwerking was positief. Ik heb ervaren dat Gert-Jan goed meedenkt. Hij heeft geluisterd naar onze wensen, heeft gebruik gemaakt van goed functionerende voorbeelden en heeft bovenal kwalitatief goed werk geleverd. De uitstraling van het Digipunt is fris, open en toegankelijk. Precies was wij graag wilden. Hier kunnen we weer jaren op een goede manier mee vooruit.  

Marly Driessen, Bibliotheek De Lage Beemden

no-nonsens mentaliteit

IDG heeft bij van de Beeten BV in Veghel op uiterst vakkundige en professionele wijze de kantoorinrichting verzorgt. Nadat zij eerder al bij de nieuwbouw in 2013 betrokken waren hebben zij in 2017 de volledige regie op zich gepakt om onze kantoornieuwbouw stijlvol en praktisch in te richten. Met een no-nonsens mentaliteit, een praktische en dienstverlenende houding heeft IDG ons hierin  grondig en daadkrachtig geholpen.

Ben Bolman, Van de Beeten Veghel